Egyéni utazás, utazási tipp

Szeretek utazni. Amikről írok: egyénileg szervezett utazás, jó tanácsok saját tapasztalatok alapján. Saját útjaim leírása, Ausztria, Olaszország utazási tanácsok

Archívum

Ajánlott linkek

Keresés

Egyéni keresés

Ausztria: tényleg olcsó síelés, szezonnyitó olcsó árak

2010.11.15. 09:43 egyeni_utazas

Most kaptam a következő ajánlatot:

Szezonnyitó besízés a Landhaus Tauplitz-ban

                (Ausztria – Tauplitz)


4 nap/3 éjszaka vagy 5 nap/4 éjszaka

2010 November 28-tól  december 23-ig

EUR 105/ fő / 3 vagy 4 éj félpanziós ellátással


       A csomag tartalma

    ·         Szállás 3 (csütörtök- vasárnap) vagy 4 éjszakára (vasárnap- csütörtök) kétágyas szobákban

    ·         Bőséges büféreggeli

    ·         3 fogásos menüválasztásos vacsora

    ·         Szauna használat

    ·         Ingyenes parkoló

    ·         WIFI a szobákban

    ·         Magyarul beszélő személyzet

 

A Landhaus Tauplitz egy hamisítatlan alpesi hangulatú stájer kisvárosban: Tauplitzban található. Karácsony közeledtével Steiermark tartomány is ünneplőbe öltözik, mindenütt a fűszeres puncs, forralt bor, mézeskalács, sült gesztenye illata terjeng, síelés után jólesik a régió karácsonyi vásáraiban sétálgatni, lelkünket a karácsonyra felkészíteni.


A festői hegyi falu, Tauplitz 900 méteres magasságban fekszik, mindössze 2 és fél órányi autóútra van a határtól. A remekül kezelt pályák egyaránt alkalmasak kezdő és haladó sielőknek.  Tauplitz földrajzi fekvésének köszönhetően az Alpok leghóbiztosabb sírégiójai közé tartozik ( a hómagasság gyakran eléri az 5 métert)

A hotel Tauplitz városka központjában helyezkedik el, a síterep szívébe vezető  négyüléses lift alsó állomásától 350m-re( gyalogosan és sívonattal is könnyen elérhető).

Az aktív síeléssel töltött nap után otthonosan berendezett, meleg hangulatú fogadónk várja Önöket. Szobáink és apartmanjaink kényelmesek, jól felszereltek (WIFI, SAT TV…)

A biliárdszoba, gyermeksarok, a bár, a társalgó, házi könyvtárunk, Nintendo WII játékok mind az esti órák kellemes időtöltését szolgálják, csakúgy minta a térítésmentesen igénybe vehető szauna.

Reggelente büféreggelivel várjuk Önöket, esténként 3 fogásos menüválasztásos vacsorát kínálunk nemzetközi és helyi specialitásokkal.

Egyéb környékbeli programlehetőségek


korcsolyázás  és hokizás a tavakon, hótalpas sítúrák, jégteke, jégfalmászás, lovasszán, téli lovaglás, Grimming termálfürdő a szomszédos Bad Mitterndorf-ban 

Szólj hozzá!

Címkék: ausztria síelés olcsó szállás hotel szobafoglalás

A bejegyzés trackback címe:

https://egyeni-utazas.blog.hu/api/trackback/id/tr132449555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása