Egyéni utazás, utazási tipp

Szeretek utazni. Amikről írok: egyénileg szervezett utazás, jó tanácsok saját tapasztalatok alapján. Saját útjaim leírása, Ausztria, Olaszország utazási tanácsok

Archívum

Ajánlott linkek

Keresés

Egyéni keresés

Pisa, olcsó szállás a Ferde Torony mellett

2010.11.09. 13:50 egyeni_utazas

A Pisa-i utazás során találtunk egy olcsó szállást közvetlenül a Ferde Torony mellett. Ez a szállás a Grand Hotel Duomo Pisa. Egy korlátozott forgalmú utcában van, ahol néha busz is jár. A hotel ajánlatokban panaszkodnak a tisztaságra, meg a zajra. Saját tapasztalat alapján a fürdőszoba rendben van, nem penészes. A szoba tisztasága is jó. Mi a 3. emeleten kaptunk utcára néző szobát. Az ablak és a tok között volt rés, emiatt valóban beszűrődtek az utcai zajok, de éjjelre elcsendesült az utca, és a redőnyt leengedve valamennyire csökkenthető volt a zaj. Nem túl forgalmas az utca, de az olasz életstílus miatt tényleg sok a zaj. A reggeli benne van az árban, de a kávé automatából jön és nem volt finom.

A Grand Hotel Duomo - Pisa egy 4 csillagos hotel, nem tudom miért kapott ennyi csillagot.

Javasalom, hogy kérd az utcára néző szobát, ha lehetőség van rá, akkor a felső emeleteken (4 emelet van, két lift üzemel), mert innen rálátni a Ferde Toronyra, a Dómra, és a Keresztelő kápolnára. A szomszédos utcák meg olyan szűkek, hogy aki ide kap szobát, az csak a szemközti ház falát nézheti.

A Grand Hotel Duomo-ban fizetni kell a wifi-ért. 

A kétszemélyes szoba ára októberben 60 euro körül volt, reggelivel együtt.

A hotel szobafoglalás a booking.com-on végezhető.

Szólj hozzá!

Címkék: pisa olcsó szállás hotel szobafoglalás

A bejegyzés trackback címe:

https://egyeni-utazas.blog.hu/api/trackback/id/tr262436150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása